Bedrijven en instellingen

Instellingen

Wij kunnen u als zorginstelling, tafeltje dekje- organisatie, (woon)groep of thuiszorgorganisatie veel werk uit handen nemen. Diverse grote instellingen, bewoners van serviceflats en woongroepen met cliënten met een verstandelijke beperking, eten inmiddels dagelijks onze gezonde en heerlijke maaltijden. Klantenservice, administratie, bezorging aan huis en facturatie worden allemaal geregeld. Dit dienstenpakket is één van de pijlers onder ons bedrijf. Een andere pijler, de belangrijkste, is de kwaliteit en de keuzemogelijkheid van de maaltijd. Om dit uw clienten uit te leggen én te laten proeven kunnen wij samen met u een proeverij organiseren. Tijdens de proeverij kunnen bezoekers de maaltijden beoordelen en krijgen ze alle informatie over de bestelwijze, aflevering et cetera.

Proeverij aanvragen →

Bedrijven

Wilt dat uw personeel gezond en fit is en uw werknemers willen gezond eten? In de praktijk blijkt vaak dat overwerken en onregelmatige diensten zorgen voor een ongezond voedingspatroon. Onze overwerkmaaltijden, zijn gezond en betaalbaar. Niet alleen prettig voor uw werknemers, maar ook een uitkomst voor u als werkgever. U kunt rekenen op gezonde maaltijden, tevreden medewerkers, bezorging aan uw bedrijf en een overzichtelijke facturatie. Wij komen graag onze mogelijkheden vrijblijvend in een persoonlijk gesprek toelichten.

Afspraak maken →

Kok op locatie

Wij bieden de mogelijkheid om een van onze koks op uw locatie een groepsmaaltijd te laten verzorgen. Dit doen wij uiteraard geheel in overleg met u, hiertoe kunt u met ons vrijblijvend contact opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Kok op locatie aanvragen →