Over ons

3B Diner is een maaltijdservice die al geruime tijd actief is met de bezorging van kant- en klare maaltijden aan particulieren, instellingen en bedrijven.


De opstart heeft destijds plaats gevonden onder de naam ‘Chef Rafaelo’ in Halsteren. Na de overname in 2007 is de verkoop-formule voortgezet onder de naam 3B Diner. Sindsdien vinden de leveringen plaats vanuit het centrale vrieshuis in Bergschenhoek.

3B Diner is in een grote regio actief met het bezorgen van maaltijden aan huis. De regio Oostland (Berkel en Rodenrijs, Bergschenhoek en Bleiswijk, Pijnacker, Nootdorp en Delfgauw), maar ook in groot Rotterdam, de regio Breda / Oosterhout en de Krimpenerwaard. Kortom wij zijn de maaltijdservice van Rotterdam. Vrijwel dagelijks wordt dit leveringsgebied verder uitgebreid.

3B Diner is een dochter onderneming van De Jong Diepvries B.V. uit Bergschenhoek. Dit is een zelfstandige groothandel die al meer dan 60 jaar gespecialiseerd is in het leveren van diepvries producten aan de institutionele markt.

3B Diner maaltijdservice is een logische combinatie van de wens van steeds meer ouderen om zo lang mogelijk zelfstandig te blijven wonen en de jarenlange ervaring van De Jong Diepvries BV in de bezorging van diepvries producten.