Particulieren

3Bdiner heeft een assortiment van ruim 90 maaltijden, uiteenlopend van een heerlijke Hollandse stampot tot meer exotische maaltijden zoals een oosterse rijstschotel en een brede variatie in kip, rundvlees en vis maaltijden. 3Bdiner is de maaltijdservice met de meeste keuze. Momenteel zijn wij het meest actief als maaltijdservice in Rotterdam. Echter bezorgen wij ook in andere delen van het land.

Hoe werkt het?

Bestellen

De minimale bestelhoeveelheid is 6 maaltijden, en wij rekenen geen bezorgkosten. U bent geheel vrij in de keuze van de maaltijden. Ook bent u niet verplicht wekelijks bij ons te bestellen. U kunt bestellen via e-mail, de website, telefonisch of de volgende bestelling meegeven aan onze chauffeur als hij de bestelling komt leveren.

Bezorgen / betalen

De maaltijden worden wekelijks op een vaste dag door een vaste chauffeur aan huis afgeleverd. De maaltijden zijn eenvoudig op te warmen in de oven of magnetron.De chauffeur zal ze tot in de keuken bezorgen en kan u tips geven over het opwarmen van de maaltijden.

Het is mogelijk contant af te rekenen met de chauffeur of automatisch af te laten schrijven van uw rekening. Zo hoeft u niet te veel geld in huis te hebben